Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en u relevante advertenties te kunnen tonen.

close
+

9937

Ariston ALYS airco buitenunit 8,0 kW. Losse buitenunit van het merk Ariston. Te gebruiken i.c.m. met drie binnenunits.

€ 1.299,46 (incl. btw)

- +
Meer informatie.

Losse airco buitenunit 8,0kW. Te gebruiken in combinatie met drie binnenunits van Ariston.

Met de Alys-serie heeft Ariston airco’s de nadruk gelegd op hoge prestaties, compactheid en duurzaamheid. Elke airco wordt apart gecontroleerd en getest.

De “follow-me” functie is standaard inbegrepen. De afstandsbediening kan dan ook als thermostaat fungeren. Daardoor is de airco veel beter te regelen als dat de temperatuur alleen op de binnenunit gemeten wordt.

Klanttevredenheid en gebruikersgemak vormen basis van de bedrijfsfilosofie van Ariston. Om deze reden zijn er veel technologische innovaties doorgevoerd. Dat zorgt ervoor dat de airco bijna geluidloos functioneert (bijna alsof de airco uitstaat). Naast de drie “basissnelheden” (HIGH, MED en LOW), heeft de split airco nog drie extra sub niveaus qua ventilator snelheid. Buiten de snelheidsmogelijkheden van de ontvochtiginsfunctie (turbo en stil) heeft u met de extra mogelijkheden in totaal 12 verschillende snelheden zodat u de airco op elke situatie kan aanpassen. De geheugenfunctie zorgt ervoor dat u zowel de temperatuur als de ventilatorsnelheid kan instellen en opslaan (ook de slaapfunctie, indien geactiveerd) zodat u de bij de volgende keer opstarten niks meer hoeft in te stellen.  

Datasheet.
Kleur Wit
Kachelmaterialenshop wordt beoordeeld met een 4.4 / 5 van 596 beoordelingen.
Deze pagina afdrukken