Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en u relevante advertenties te kunnen tonen.

close

Kan ik ook betalen na levering?

Zakelijke klanten dienen de eerste twee leveringen vooraf te betalen, de daarop volgende leveringen kunnen betaald worden na levering door middel van een factuur. Particulieren kunnen niet op rekening kopen.

Wat zijn de levertijden?

Coolewarmte probeert uw bestelling binnen 1 werkdag bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 1-2 werkdagen geleverd. Indien er een artikel niet op voorraad is, zult u een mail van ons ontvangen. Houdt u hiervoor ook uw spamfolder in de gaten.

De maat die ik zoek is er niet, kan ik op maat bestellen?

We kunnen veel artikelen voor u op maat laten maken. Dit geldt met name voor de aansluitmaterialen. Verder kunnen we van veel artikelen ook andere maten leveren dan de producten die op onze site staan. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden. 

Wat zijn de verzendkosten?

Onder de €75,- euro betaalt u €7,50 en daarboven €15,- euro. Voor grotere bestellingen die op een pallet verzonden moeten worden betaalt u palletkosten à €34,99 euro.

Hoe kan ik betalen?

U kunt op onze site direct betalen met i-deal, pay-pal, mistercash en overboeking. Als u voor overboeking kiest, gebruik dan de betaallink die u van ons heeft gekregen in een aparte mail. Indien u voor 1 van deze betaalmethoden kiest zal uw order het snelst verwerkt worden. In alle gevallen wordt uw bestelling pas verstuurd als de betaling bij ons is binnen is gekomen. Op onze facturen staat ook een rekeningnummer. U kunt natuurlijk via die weg een betaling doen, maar houdt u er rekening mee dat het een paar dagen duurt eer de betaling is verwerkt. Vermeld dan altijd het referentienummer. Ook hiervoor geldt dat we pas versturen als de betaling binnen is.

Wat is de kwaliteit van de producten?

Wij leveren enkel CE-gekeurde producten die aan de Europese standaard voldoen. De kwaliteit van de producten is dus gegarandeerd. 

Kan ik ook bij jullie langskomen voor advies?

Dat is zeker mogelijk. Wij hebben een showroom in Nijkerk waar we u graag persoonlijk adviseren. Neem vooraf contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand voor u beschikbaar is.

Ik heb iets retour gestuurd, wanneer kan ik de credit betaling terug verwachten?

Conform onze voorwaarden zal na verwerking en goedkeuring het bedrag teruggestort worden, u ontvangt dan een credit factuur. Het kan 7 tot 14 dagen duren eer uw credit is teruggestort.

Mocht u een vraag hebben die hier niet tussen staat, laat het ons dan weten via de mail. 

Of neem contact met ons op