Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en u relevante advertenties te kunnen tonen.

close

Verzendkosten Nederland en België

Voor alle bestellingen tot €75,- betaalt u € 7,50 verzendkosten.
Voor alle bestellingen boven de €75,- betaalt u € 15,- verzendkosten.
Voor sommige producten gelden palletkosten. Dit is voor Nederland € 34,99 en naar België €49,99 (heeft te maken met tolheffing).  
Bij een bestelling boven de €1500,- is het verzenden gratis.
Verzendkosten zijn inclusief BTW.

 

Verzendkosten buitenland

Verzendkosten buiten Nederland/Duitsland en België vanaf € 15,-. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.
Verzendkosten zijn inclusief BTW.

 

Levertijden

Coolewarmte.nl probeert uw bestelling (Nederland en België) binnen 1 werkdag bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest.
Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 1-2 werkdagen geleverd.

 

Bestelling zelf afhalen

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Nijkerk. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

 

Defecten, afkoelingsperiode & Retourneren

Als uw bestelling bij aankoop meteen defect blijkt te zijn zullen we het uiteraard zonder kosten en zo snel mogelijk vervangen. Neem altijd meteen (5 dagen maximaal) contact met ons op zodra u ontdekt dat uw aankoop defect is.

Als een artikel dat u bij ons hebt gekocht binnen de garantietermijn defect raakt als gevolg van een materiaal- of fabricagefout zullen we het product zonder kosten voor u laten herstellen, of het vervangen als herstelling niet mogelijk of rendabel is. Het defect moet dan wel binnen de garantietermijn aangeboden zijn. Een defect dat binnen de garantietermijn ontstaat, maar pas na de garantietermijn wordt gemeld valt niet onder de garantievoorwaarden.

Door herstelling of vervanging wordt de garantietermijn niet verlengd. Deze blijft altijd geldig vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum.

U kunt Coolewarmte.nl nooit aansprakelijk stellen voor eventuele schade, in welke vorm dan ook, die veroorzaakt werd door een ondeugdelijk product.

De garantievoorwaarden vervallen als het artikel duidelijk niet op de manier is gebruikt, is gemonteerd of is geplaatst zoals in de gebruiksaanwijzing is beschreven, of als er ruw mee omgesprongen is.

Naast deze garantievoorwaarden blijven de wettelijke bepalingen uiteraard van kracht. De garantieregeling zoals wij die aanbieden doet niets af van de rechten die u als consument jegens ons kan doen gelden op grond van de wet en de overeenkomst op afstand. Net zo min doet een door de fabrikant of importeur verleende garantie iets af van de rechten die u als consument hebt op grond van de wet, de overeenkomst op afstand of onze garantievoorwaarden.

 

Garantietermijn

We bieden u op vrijwel alle nieuwe artikelen uit ons assortiment minimaal 2 jaar garantie. Op geselecteerde producten krijgt u zelfs meerdere jaren garantie, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. De garantietermijn die de fabrikant verleent, staat bij elk product in de specificaties vermeld.

 

Afkoelingsperiode

Mocht u om welke reden dan ook toch niet helemaal tevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan ons terugsturen. Indien u een artikel heeft welke u wilt terugsturen, dan graag eerst per mail melden wat er retour komt en uit welke order. Verder kunt u dan het beste retourneren, door op de orderbon aan te tekenen welke artikelen u stuurt en deze orderbon samen met de retourartikelen versturen. Na ontvangst van uw retour zullen we u informeren en het geretourneerde crediteren.

B2B klanten zijn vanzelfsprekend uitgesloten van recht van retour. Voor eventuele vragen hierover kan er altijd contact opgenomen worden met onze verkoop om te kijken naar een mogelijke oplossing.

 

De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden

Producten die we speciaal voor u fabriceren, ofwel maatwerkproducten.

 

Status van de retour

We krijgen uw bestelling van u terug? Dan laten we het u weten zodra de zending bij ons is binnengekomen. Zo weet u dat het pakket in onze handen is. Normaal gesproken wordt uw zending zo snel mogelijk verwerkt en ontvangt u een bevestiging dat de retour in orde is. Mocht de zending niet aan de retourvoorwaarden voldoen dan laten we u dat weten.

 

Terugbetaling

Als u gekozen hebt om uw aankoopbedrag terug te ontvangen, dan storten we dat terug. Indien betaald met I-deal, dan kan dat direct gebeuren op uw rekening. Mocht u op andere wijze betaald hebben, dan graag altijd uw IBAN aan ons bekend maken, zodat we de betaling via bank aan u kunnen crediteren. Normaal gesproken ontvangt u het bedrag binnen 14 werkdagen van ons terug.

 

Verzendkosten

De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening.  Als u besluit het artikel om te ruilen voor iets anders zijn ook de verzendkosten van uw nieuwe bestelling voor u.

 

Retouradres

Coolewarmte.nl

Meesterstraat 3

3861 RE  Nijkerk