Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en u relevante advertenties te kunnen tonen.

close

Mobiele airco's

Mobiele airco kopen? Het woord zegt het al: een mobiele airco is mobiel en dus gemakkelijk te verplaatsen naar een andere ruimte. 

Lees meer »

 

Mobiele airco

Als het buiten warm is, houden we het binnen graag koel. Overweegt u om een mobiele airco te kopen? Bij Coolewarmte.nl vindt u voordelige systemen voor airconditioning.

Mobiele airco voordelen

Het woord zegt het al: een mobiele airco is mobiel en dus gemakkelijk te verplaatsen naar een andere ruimte. En als u hem in de winter niet nodig heeft, bergt u hem gemakkelijk ergens op zodat hij uit het zicht is. De mobiele airco is ook meteen te gebruiken als u hem binnenkrijgt. U hoeft de airco dus niet te installeren, zoals bij een split airco wel het geval is.

Een ander groot voordeel van de mobiele airco is de prijs: mobiele airco’s zijn goedkoper dan split airco’s. Het prijsverschil is een belangrijke reden waarom mensen toch een mobiele airco kopen.

Mobiele airco nadelen

Omdat de airco mobiel is, is de capaciteit lager dan die van een split airco. Een grote ruimte verkoelen gaat daardoor minder makkelijk. Daarbij is het goed om te bedenken dat de airco een afvoerslang heeft die naar buiten gelegd moet worden. Over het algemeen gaat dit via het raam, waardoor dan tegelijk warme lucht naar binnen kan komen. Ook is het energieverbruik van een mobiele airco over het algemeen hoger en maakt de airco meer geluid. Dat komt doordat het hele koelproces in dit ene apparaat plaatsvindt, terwijl een split airco ook een buitenunit heeft die geluid maakt.

Toepassing mobiele airco

U kiest voor een mobiele airco als u een wat kleinere ruimte wilt afkoelen, en ook graag op een andere plek in huis van de koelte wilt profiteren. Met een mobiele airco koelt u bijvoorbeeld overdag de kamer of keuken en ’s nachts de slaapkamer.

Een mobiele airco verkoelt en onttrekt ook vocht aan de lucht. Koele lucht bevat namelijk minder water dan warme lucht. Er zijn mobiele airco’s die ook kunnen verwarmen. Met hetzelfde systeem koelt u dan uw huis in de zomer en verwarmt u het in de winter!

Bestel vandaag nog uw mobiele airco online bij Coolewarmte.nl

Kunt u een product niet vinden of heeft u vragen? Onze experts helpen u graag met het vinden van de mobiele airco die het beste aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

Kachelmaterialenshop wordt beoordeeld met een 4.4 / 5 van 820 beoordelingen.