Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en u relevante advertenties te kunnen tonen.

close

Badkamer radiatoren

Badkamer radiatoren kopen - Coolewarmte.nl

Op zoek naar verwarming voor uw badkamer? Badkamer radiatoren worden ook wel handdoek radiatoren genoemd, omdat ze vaak voor handdoeken gebruikt worden.

Lees meer »

24 producten

 

Badkamer radiatoren

Op zoek naar verwarming voor uw badkamer? Badkamer radiatoren worden ook wel handdoek radiatoren genoemd. Het zijn namelijk kachels met handige buizen om handdoeken overheen te hangen. Zo warmt een handdoek gemakkelijk op tijdens het douchen en is hij ook snel weer opgedroogd.

Witte radiatoren

De meeste badkamer radiatoren zijn wit, omdat die kleur over het algemeen het meest rustig is in combinatie met de rest van het sanitair. U vindt in ons assortiment daarom vooral witte radiatoren. Interesse in een andere kleur dan wit? Neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Voordelen van onze radiatoren

Het grote voordeel van deze badkamer kachels is dat ze relatief goedkoop zijn in de aanschaf. Zeker wanneer u oude radiatoren vervangt en dus weinig hoeft te doen aan het leidingwerk, is zo’n eenvoudige badkamer radiator een goede aanschaf.

Extra mogelijkheden

Ook bij badkamer radiatoren is er de mogelijkheid om te kiezen voor elektrische verwarming met een verwarmingselement. U hoeft de radiator dan dus niet aan te sluiten op de waterleiding. Een goede manier om uw gasgebruik verder te verminderen!

Badkamer radiatoren kopen bij Coolewarmte.nl

Bestel vandaag nog badkamer radiatoren eenvoudig online bij Coolewarmte.nl! Nog vragen? Neem gerust contact op voor advies op maat.

Kachelmaterialenshop wordt beoordeeld met een 4.4 / 5 van 820 beoordelingen.