Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren en u relevante advertenties te kunnen tonen.

close

Airco's

Airco kopen? Voordelig & snel | Coolewarmte.nl

Airco kopen? Op het gebied van klimaatbeheersing is een airco een veelgebruikte optie. Deze alleskunner kan koelen, ventileren, bevochtigen en verwarmen.

Lees meer »

 

Airco kopen

Als het buiten warmer wordt, zoeken we in Nederland graag de zon op. Veel mensen genieten van de gezelligheid op een zonovergoten terras of gaan naar het strand. Maar tijdens warme zomerdagen houden we het binnen wel graag koel. Een airco is dan de ideale oplossing. Op een warme zomerdag heeft u met een goede airconditioning in een handomdraai het door u gewenste binnenklimaat. Bij Coolewarmte.nl bieden wij u de juiste airconditioning voor elke situatie.

Een split of mobiele airco kopen?

Airco’s kunnen onderverdeeld worden in mobiele en split airco’s. Een mobiele airco is eenvoudig te verplaatsen en kan daardoor voor verschillende ruimtes gebruikt worden. Een split airco heeft een vaste plek in het huis, maar heeft wel betere koeleigenschappen en kan grotere ruimtes koelen. Daarnaast is het geluidsniveau van een split airco veel lager, aangezien de buitenunit het meeste geluid produceert. Een bijkomend voordeel is dat deze airco’s vaak ook als verwarming gebruikt kunnen worden.

Waar moet u op letten?

Bij het aanschaffen van een airconditioning is het goed om rekening te houden met een aantal belangrijke punten:

  1. Waarvoor wilt u een airconditioning gaan gebruiken? Voor een grotere ruimte is een mobiele airco meestal niet geschikt.
  2. Welk koelvermogen heeft u nodig? Het vermogen wordt bij airconditioning aangegeven in BTU (British Thermal Unit). Een hoge BTU betekent een groter koelvermogen, waarmee de airconditioning ook geschikt is voor een grotere ruimte.
  3. Wat is het energieverbruik van de airco? Er zijn aardig wat airco’s op de markt met een hoog energieverbruik. Let daarom bij aanschaf op het energielabel.

Onderdelen en accessoires

Heeft uw airconditioning een vervangend onderdeel nodig? Bijvoorbeeld een nieuwe afvoerslang, filter of afstandsbediening? Wij verkopen ook diverse onderdelen en accessoires, bekijk daarom ook ons assortiment airco toebehoren.

Bestel vandaag nog uw airco bij Coolewarmte.nl!

Wilt u een nieuwe airco kopen? Deze bestelt u snel en eenvoudig online bij Coolewarmte.nl! Heeft u vragen of wilt u advies van onze experts? Wij helpen u graag met het vinden van de airconditioning die het beste aansluit bij uw wensen. Neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

Kachelmaterialenshop wordt beoordeeld met een 4.4 / 5 van 820 beoordelingen.